Дом > Ko'rgazma > Садржај
Анализа изводљивости проширење шприце
Mar 04, 2017

1 , дефиниција:
Од уништен тип користи љприц Хоу може спречити понављање користећи само једном љприц производа тип разноврстан, у ињекцији завршио Хоу, се ослањају на ручно или механичка снага, ствара штап за голф могу из шприце унутар узимање, постигнут од брава, клипне запечаћене учинка је штету, или љприц од конзерви штап за голф, је закљуиио или је аутоматски задњи психијатар игле за ходањем у оквиру, на крају достигла спречавање понављања користећи сврху.
2 , од шприце
Шприце највећи предности је да стане на крај на поновну употребу шприцева да бисте смањили могућност преко инфекција заразних болести. Неки типови шприце (игла-деманти) могу додатно да смање рециклирање отпада шприцева игла повреде, додатно заштитити сигурност пацијената и медицинског особља.
3 , тржиште капацитета
Према подацима индустрији: укупна једнократне шприце 2010 у Кини је премашио 13 милијарди, извоз однос 3:7, производња у 2011 години ће, како се очекује, достићи 15.016 билиона. За једнократну употребу шприцева у Кини годишњи раст за мало времена у будућности, како се очекује, одржавање годишњим растом од око 20% да расте. Према Сједињеним Државама по глави становника годишње потрошње ниво 25 шприцева, са развојем Цхинаанд #39; с медицинска индустрија, 12,5 по глави становника разматрања, потражња треба да достигне 17,5 милијарди годишње потребе. Од рођења шприцева дизајниран је постепено замијенити традиционални ињекцију, само Уједињених нација Цхилдренанд #39; с фонд на међународним набавку шприцева годишње ће достићи 2 милијарде (вакцинације).